عصر کرد

آخرين مطالب

در نشان دادن پیشرفت و تحقق آرزوها کم کاریم | متوهم خیالباف گفته ایران ضعیف شده؛ آینده نشان خواهد داد چه کسی ضعیف شده | نگویند رشد 8 درصدی اقتصاد نمی‌شود | سرمایه‌گذاری خارجی معلوم است تحقق نمی‌یابد سیاسی

در نشان دادن پیشرفت و تحقق آرزوها کم کاریم | متوهم خیالباف گفته ایران ضعیف شده؛ آینده نشان خواهد داد چه کسی ضعیف شده | نگویند رشد 8 درصدی اقتصاد نمی‌شود | سرمایه‌گذاری خارجی معلوم است تحقق نمی‌یابد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در ، پیشرفت‌ها و ابتکارات بخش خصوصی را مایه امید و حرکت خواندند و با ضروری دانستن کار جدی رسانه‌ای برای آگاه شدن مردم به ویژه جوانان از این دستآورد‎های خرسندکننده، تأکید کردند: نظام تصمیم‌گیری و اجرایی کشور به عنوان یک الزام کاملاً جدی، به بخش خصوصی کمک کند و موانع را از مسیر تحرک و پیشرفت آن بردارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رهبر انقلاب در این دیدار همچنین با اشاره به پیروزی مقاومت غزه گفتند: آنچه در مقابل چشم دنیا در حال رخ دادن است شبیه افسانه است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای جلسه امروز را بسیار شیرین و مفید و سخنان و گزارش‌های فعالان اقتصادی را به‌خصوص باتوجه به تلاش دشمنان برای ایجاد فضای یاس و ناامیدی، مایه حیات و پیشرفت برشمردند و گفتند: متاسفانه به علت کم‌کاری‌های رسانه‌ای،‌ جوانان،‌ دانشجویان و قشرهای دیگر از این خبرهای خوش و پیشرفت‌های به دست آمده مطلع نیستند که مسئولان این امر باید با بحث و بررسی دقیق،‌ یک کار مهم رسانه‌ای را در این زمینه برنامه‌ریزی و اجرا کنند.
ایشان با اشاره به 5 دیدار با فعالان اقتصادی در سال‌های اخیر گفتند در سال 98 و در اوج تحریم‌ها و تهدیدهای مضاعف، تولیدکنندگان و کارآفرینان را فرماندهان خط مقدم جنگ اقتصادی نامیدیم و رشد تولید را خواستار شدیم که جلسات سال‌های بعد نشان داد بخش خصوصی در روند افزایش قدرت و خلاقیت حرکت می‌کند و امسال هم مشخص شد که فعالان اقتصادی با تجربیات میدانی خود، به‌دنبال گسترش تولید و افزایش سرمایه‌گذاری هستند.
رهبر انقلاب با اشاره به بازدید دیروز از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت افزودند: این نمایشگاه بخش کوچکی از واقعیات کشور را نشان می‌دهد اما در عین حال آشکار می‌کند که بخش خصوصی با وجود فشارها و تحریم‌ها و تهدیدات، ‌به سطح قابل قبولی از پیشرفت دست یافته و حرکت کشور رو به جلو است که باید این نعمت بزرگ الهی را قدر بدانیم.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: اگرچه بخش خصوصی در زمینه اقتصاد از مصادیق پیشرفت کشور است اما در عرصه علم و تحقیق و بخش‌های دیگر هم نشانه‌های پیشرفت آشکار است؛ البته مشکلات، عیوب و نواقص هم کم نیست که رفع آنها به ما مسئولان برمی‌گردد.
ایشان توجه مسئولان به ظرفیت‌ها و توانایی‌های داخلی را به‌ویژه با توجه به تحریم‌ها و فشارها، کاملاً ضروری دانستند و افزودند باید از این ظرفیت‌ها کمال بهره را ببریم.
رهبر انقلاب بازدید سران سه‌قوه و دیگر مسئولان را از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت، مفید و ضروری خواندند و گفتند: سال گذشته نیز شهید رئیسی پس از بازدید از نمایشگاه بسیار خرسند و امیدوار شده بود.
ایشان دغدغه‌مندی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای پیشرفت کشور را، ‌نقطه برجسته نمایشگاه دیروز و دیدار امروز خواندند و گفتند: البته موضوع درآمد نیز طبعاً موردتوجه سرمایه‌گذاران است اما مشخص است که غالباً، بیشتر از توجه به افزایش درآمد، به حل مشکلات و پیشرفت کشور توجه دارند. 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر وظیفه جدی مسئولان برای رفع گله‌های فعالان اقتصادی گفتند: نظام تصمیم‌گیری و اجرایی به مفهوم واقعی کلمه "باید" به بخش خصوصی کمک و موانع پیشرفت آن را رفع کنند.
ایشان برخی اقدامات دستگاه‌های دولتی و نظارتی را به "ایجاد سرعت‌گیر" در مسیر تحرک بخش خصوصی تشبیه کردند و گفتند یک مسئله که انسان را شرمنده می‌کند، واردات تولیدات مشابه داخل است که عملاً به ضرر کارگر و تولیدکننده است و راه را برای به زانو درآمدن سرمایه‌گذار داخلی در مقابل رقبای خارجی هموار می‌کند.
رهبر انقلاب پیگیری آقای عارف معاون اول رئیس جمهور از وزیران را برای رفع چنین موانعی، الزامی برشمردند و گفتند ممکن است رفع موانع نیاز به اصلاح قوانین و مقررات داشته باشد که باید انجام شود.
ایشان کمک به بخش خصوصی را به معنای سهل‌‍‌انگاری در قبال برخی سوءاستفاده‌کنندگان ندانستند و افزودند: باید در عین افزایش مراقبت‌ها،‌ کمک‌ها را هم برای کسانی که خواهان پیشرفت کشور هستند افزایش داد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، عمل به سیاست‌های اصل 44 را اقدامی مهم در رفع موانع رشد اقتصادی کشور خواندند و گفتند: این سیاست‌ها مورد تایید همه مسئولان و صاحب‌نظران قرار گرفت اما مسئولان ذیربط باوجود توصیه‌های مکرر، ‌به آن‌ها عمل نکردند و این مسئله از علل تنزل اقتصادی کشور در دهه 90 بود.
ایشان با ابراز خرسندی از تشکیل کارگروه‌های تخصصی در بخش خصوصی برای دستیابی به رشد 8 درصد افزودند: این صاحبنظران با بررسی توانایی‌ها و آماده کردن طرح‌های سرمایه‌گذاری، ‌راه حل مشکلات را مشخص کرده‌اند که مسئولان دولتی باید جداً نتایج کار این کارگروه‌ها را دنبال و اجرا کنند.
رهبر انقلاب با انتقاد از کسانی که تحقق رشد اقتصادی 8 درصد را امکان‌ناپذیر می‌دانند و آن را به سرمایه‌گذاری‌های ناممکن و هنگفت خارجی منوط می‌کنند افزودند: صاحبنظرانی که در کارگروه‌های تخصصی، رشد 8 درصد را پیگیر هستند، ‌آن را به" این‌گونه سرمایه‌گذاری‌های خارجی " منوط نکرده‌اند و با تمرکز بر توانایی‌های داخلی به دنبال تحقق آن هستند و دولت باید حتماً به آنها توجه و کمک کند.
ایشان با اشاره به ضرورت استمرار رشد بالای اقتصادی گفتند رشد 8 درصدی البته معجزه نمی‌کند اما اگر استمرار پیدا کند و عوائد و نتایج آن عادلانه تقسیم شود، ‌وضع کشور تغییر محسوس خواهد کرد.
رهبر انقلاب حضور در مجامعی مانند بریکس را هم مهم دانستند و با اشاره به ضرورت فعالیت مسئولان دیپلماسی کشور برای بهره‌مندی حداکثری از این فرصت بزرگ گفتند: سامانه مالی بریکس که تبادل مالی با ارزهای کشورهای عضو را ممکن می‌کند،‌ ظرفیت مهمی است.
ایشان حذف هر چه ممکن دلار از مبادلات تجاری را ضروری برشمردند و گفتند: این کار که رئیس‌جمهور محترم هم به دنبال آن هستند، کاری بزرگ و مهم و در کارزار اقتصادی، حرکتی بسیار قاطع و تعیین‌کننده است و بانک مرکزی باید میدان را برای تخصیص ارزهای دیگر بازکند، البته انجام آن عکس‌العمل‌هایی خواهد داشت اما دست کشور را قوی‌تر می‌کند.
ایشان با اشاره به گلایه دیروز یکی از تولیدکنندگان در نمایشگاه مبنی بر طولانی‌تر شدن زمان صدور یک مجوز با وجود تذکر این موضوع در سخنرانی سال گذشته رهبری، خاطرنشان کردند: من از این مسئله واقعاً شرمنده شدم. این مسائل را باید حل کرد و حل آنها در گرو باور و پای‌بندی عملی به ضرورت کمک به بخش خصوصی است به‌گونه‌ای که بخش خصوصی احساس کند که پشتش به کمک‌های دولتی گرم است و امور بدون مانع‌تراشی، سهل و روان انجام می‌شود.
رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان، آتش‌بس و پیروزی غزه را نشانه‌ای آشکار از تحقق پیش‌بینی زنده بودن و زنده ماندن مقاومت خواندند و گفتند: آنچه در مقابل چشم دنیا در حال رخ دادن است شبیه افسانه است که دستگاه جنگی عظیمی همچون آمریکا، بی‌اعتنا به مفاهیم انسانی، بمب‌های سنگرشکن به رژیم ظالم و خونخوار صهیونی بدهد و آن رژیم سفّاک و بی‌رحم 15 هزار کودک را در خانه و بیمارستان بمباران کند اما نتوانند اهداف خود را محقق کنند.
ایشان با تأکید بر اینکه اگر امکانات آمریکا نبود رژیم صهیونیستی در همان هفته‌های اول به زانو در می‌آمد، افزودند: رژیم صهیونیستی در این یک سال و چند ماه هر چه توانست جنایت و خانه‌ها، بیمارستان‌ها، مساجد و کلیساها را در مساحت کوچکی مثل غزه بمباران کرد اما در نهایت نه تنها نتوانست به هدفی که رئیس بدبخت و روسیاه آن معین کرده بود یعنی نابودی حماس و اداره غزه بدون مقاومت، دست پیدا کند بلکه ناچار شد با همان حماس سر میز مذاکره بنشیند و شرایط آن را برای آتش‌بس قبول کند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سرزندگی و پیروزی مقاومت در ماجرای غزه را مصداق تحقق سنت الهیِ پیروزی در صورت مقاومت خواندند و گفتند: هر جا از طرف بندگان خوب خدا ایستادگی باشد، پیروزی حتمی است.
ایشان با اشاره به سخنانی ناشی از توهم و خیالبافی مبنی بر ضعیف شدن ایران، تأکید کردند: آینده نشان خواهد داد که چه کسی ضعیف شده است همچنانکه صدام نیز به خیال ضعیف شدن ایران، تهاجم را آغاز کرد و ریگان هم با همین خیال به او کمک‌های آنچنانی کرد اما سرانجام آن دو و ده‌ها متوهم دیگر، همه به درک واصل شدند و جمهوری اسلامی روز به روز رشد پیدا کرد که این تجربه به فضل الهی قابل تکرار است.
در ابتدای این دیدار 13 نفر از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی، آقایان و خانم‌ها:
- پیام خلیلی، از حوزه تجهیزات صنایع نفت و گاز
- رضا حاجی‌کریم، از صنعت آب و فاضلاب
- زهره منوچهری، فعال حوزه زعفران، گیاهان دارویی و بخش تعاونی
- علی مخدومی، تولیدکننده پرّه‌های داغ توربین گازی
- شهریار صفاری، فعال حوزه دامپروری و صنایع لبنی
- رضا رضایی، تولیدکننده قطعات خودرو
- مجتبی دستمالچیان، از صنعت نساجی
- منصور نجمی نیا، از صنعت معدن
- علیرضا فرهادی، فعال حوزه اینترنت اشیاء و میکروالکترونیک
- صدف تاجر، تولیدکننده کالاهای مادر و کودک
- مسعود پورجولا، از صنعت گاز و LNG
- مهام مؤمنی، فعال حوزه انرژی
- و سید امیر مؤید علائی، فعال حوزه سانتریفیوژهای صنعتی
 به بیان پیشرفت‌ها، چالش‌ها و پیشنهادها پرداختند.
طراحی و اجرای الگوهای نوین جذب و آموزش دانشجویان صنعتی، ضرورت ایجاد وحدت رویه و ثبات در بخشنامه‌های مالی دولت،‌ لزوم متناسب‌سازی قوانین تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در نظام بانکی، سهم پایین تعاونی‌ها از اقتصاد کشور، توانمندسازی کشور در رقابت بین‌المللی، تخصیص نقشه‌راه 20 ساله برای صنعت خودرو به عنوان سند بالادستی و ایجاد ثبات بلندمدت در قوانین این حوزه، توجه به ظرفیت‌های صنعت نساجی با جلوگیری از واردات بی‌رویه پارچه‌های خارجی و قاچاق پوشاک، ضرورت الزام بخش دولتی و صنایع مادر به استفاده از فناوری‌های هوشمند، لزوم ارائه مشوّق به صنایع فعال در مناطق کمتربرخوردار و ضرورت مبارزه قاطع با هرگونه فساد در ارتباط با مسائل بخش خصوصی از جمله محورهای مطرح شده سخنرانان این مراسم بود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/952860/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کدام بازیگران در جشنواره تئاتر فجر حضور داشتند

دستگیری قاتل 17 ساله یک‌ساعت پس از ارتکاب قتل

بعد از اورونوف امیری هم به بازی با تراکتور و الهلال نمی‌رسد

ضرورت تسریع در اجرای پروژه جاده گیلانغرب-سومار

اولین تصویر از عباس غزالی و سوگل خلیق در «آبستن»

2 روستای صعب‌العبور و عشایری اندیمشک صاحب مدرسه می‌شوند

چهارشنبه 3بهمن؛ فعالیت کسبه و بازاریان کردستان+فیلم

تاکید بازرس کل کردستان بر استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بومی

دستگیری قاتل 17 ساله در سنقر و کلیایی یک‌ساعت پس از ارتکاب قتل

سهم 250 میلیون دلاری ایران از بازار 8 میلیاردی زعفران جهان!

توسعه شیلات؛ راهکار اساسی رونق اقتصاد دریامحور

سرکوب قیمت در اقتصاد راهکار نیست/ با اقتصاددان‌های واقعی و امکانات موجود می‌توان اقتصاد ایران را نجات داد

آیا FATF بدون اشکال است؟ / کشورهی متعد در FATF چه اقدامی انجام می دهند؟

واقعیت ماجرای جلیقه ضدگلوله رهبر انقلاب در مراسم تشییع جنازه قضات دادگستری چیست؟

شورای اقتصاد مجوز سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در میادین آزادگان و یادآوران را تصویب کرد

خبرسازی‌ها درباره مذاکره ظریف با طرف آمریکایی در داووس تکذیب شد

بیاتی: ساختار سنتی اقتصاد با ارزهای دیجیتال متحول خواهد شد

خلاصه داستان قسمت 62 سریال سوجان از شبکه یک سیما + عکس

رایزنی ظریف و نخست‌وزیر قطر در داووس: بررسی تحولات منطقه و تحکیم روابط

خلاصه داستان قسمت 10 سریال فریبا از شبکه سه سیما + عکس

برگزاری دوره آموزشی استعلام و صدور بیمه نامه‌های درمان تکمیلی

برگزاری مسابقات شطرنج صنعت بیمه به میزبانی بیمه دی

کرامات و برکات شهیدان برای مردم بازگو شود

چه کسی نقش تو را خواهد شست؟

صحبت های دلنشین دکتر قمشه ای

یک لژیونر جدید در راه است

رجب‌زاده: بازی ما و فجر خیلی مهم است، داورِ خوب!

داور ذوب‌آهن - پرسپولیس؛ تهدید به مرگ شدم!

حرف دل بازیکنان استقلال درباره موسیمانه!

کاپیتان پرسپولیس تراکتور و الهلال را از دست داد

مراسم بدرقه و اردوی پایانی تیم جوانان ایران برای مسابقات قهرمانی زیر بیست سال آسیا

لیموچی این بار گل نمی‌خواست

پیام رونالدو درباره رکورد جدیدش در النصر

لائوتارو اینتر را قوی‌ ترین تیم اروپا کرده است

پایان سال برای اوستون اورونوف!

فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند میزبان فرزندان دانشجوی کارکنان شهرداری تهران شد/ رویداد "پشت صحنه‌شهر" در فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند آغاز شد

عکس‌های زیرخاکی از بازیگران ایرانی در پشت‌صحنه چند فیلم دیدنی

چرا پنالتی ذوب‌آهن مقابل پرسپولیس اعلام نشد؟

انتشار تصویر آرش آصفی در فیلم سینمایی پیش مرگ

عکس/ «بانو سوسانو و رئیس موپالمو» در پشت صحنه سریال «جومونگ»

گیلانغرب به حمایت بیشتری برای توسعه نیاز دارد

فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند میزبان فرزندان دانشجوی کارکنان شهرداری تهران شد

آغاز عملیات حفاری میادین جدید نفتی در غرب استان کرمانشاه

مدیران در خدمت به جامعه ایثارگران با وسعت نظر عمل کنند

یک افتتاحیه و دو تولد، سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر آغاز شد

اولین روز جشنواره تئاتر فجر به نام آتیلا پسیانی نام‌گذاری شد

79 درصد از منابع بانکی کردستان در خارج از استان هزینه می‌شود

کمتر از دو ماه بانکهای کردستان تسهیلات بانکی را پرداخت کنند/ نهایت همدردی با اقشار ضعیف و بازاری در پرداخت مالیات صورت گیرد

آقای براتی؛ شما قبلا رای خود را داده‌اید/ رای صاحب رای علیه ایران!

فهم در قرآن کریم بیشتر مورد توجه قرار گیرد